Dokumentumok nyomtatása

A Fitek közel 20 éve van jelen a balti országok piacain.

A cég megbízható pénzügyi információs szolgáltató számlák, kimutatások, tartozási jelentések és egyéb személyre szabott leveleknek az ügyfél igényeinek megfelelő kinyomtatása, borítékolása és postázása tekintetében.

A legújabb technológiákat és a saját egyedi eljárásunkat használjuk az adatok feldolgozása és kezelése során és kifejlesztettünk és bevezettünk IT folyamatokat a nyomtatási projektek automatizálására. A kiváló minőségű nyomtatási és borítékolási eszközeinket világszerte jelenlévő és elismert berendezések szállítóitól szereztük be. Büszkék vagyunk arra, hogy milyen nagy jelentőséget tulajdonítunk az adatvédelemnek, és hogy a lehető legnagyobb mértékben érvényesítjük a legmagasabb szintű titoktartás szempontjait. Figyelemmel kísérjük az összes szigorú adatvédelmi és jogi követelmény érvényesülését és garantálni tudjuk, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legbiztonságosabb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely képes naponta egy millió dokumentumot feldolgozni a pán-európai ügyfélkör vonatkozásában.

A digitális nyomtatási megoldások megbízható, gyors, rugalmas és tapasztalt szolgáltatói vagyunk ügyfeleink részére szerte Európában. A bőséges tapasztalatunknak köszönhetően mind a magán- és az állami szektorban, az Ön igényeinek megfelelő megoldást tudunk javasolni a dokumentumok automatizálására vagy optimalizálására – különös tekintettel a bizonylatokra és számlákra.

Az ár minden esetben kedvező, garantálni tudjuk a versenyképes díjakat. Kérjük, tekintse meg a tarifáinkat és lépjen velünk kapcsolatba, ha kérdése van!